OM MEG / ABOUT ME


Jeg er Helen, en islandsk dame som havnet i den lille byen Skudeneshavn i Norge i 1995. Årene gikk og jeg utviklet en enorm lidenskap for å skape, designe og bygge.  I dag holder jeg til i Horten, en nydelig plass med mye inspirasjon for fremtidige Leida prosjekter.


Da jeg var yngre arbeidet jeg mye med min far på hans verksted Smien AS, jeg lærte om stål, sveising og diverse materiealer og verktøy, og dette har slått seg rot i min sjel.  Jeg føler jeg tar en tradisjon videre, min farfar arbeidet med stål også, min far, og nå er det min tur.

Opp gjennom tidene har jeg også opplevd mye innen det spirituelle og alternative, både sett, drømt og kjent på forskjellige ting som gjør at jeg vet at det er en verden vi ikke ser. Og krystaller er for meg er et viktig redkskap jeg bruker hver dag, og de er så utrulig vakre også! 


Derfor kom jeg på ideen; kombinere mine design sammen med krystaller, og en intensjon. kombinere dette sammen med de riktige elementene, slik at den som bruker mitt design skal få nytte av dem både på det visuelle plan og energimessig. Alt jeg lager er bevisst, med en intensjon og for å gi glede, og trøst, hvis det er behovet.


Til nå har jeg designet smykker, strikkemønster og oppskrifter, jeg maler bilder og prøver stadig ut diverse teknikker innen skulptur, leire, wire, stål og steiner.


Det vil komme nettbutikk etterhvert!


Gleder meg til å dele dette med verden!


Et smykke eller en sokk

vakker eller varm

fryd for øye og trygt for tråkk

tilfredstiller bruk og sjarm

løser knuter og gjør en hel

hva er bedre en å ha lykkelig sjelJeg tar gjerne oppdrag, ta kontakt for uforpliktende forspørsel.